Servicii oferite

  1. CASE LA ROSU

Constructia unei case presupune mai multe etape. Cand vorbim despre o casa la rosu, ne gandim la o casa fara finisaje. Ce inseamna de fapt „casa la rosu” si ce etape sunt incluse?

– in primul rand, fundatia

– zidirea peretilor parterului si a etajelor/mansardei

– Sarpanta, structura acoperisului. In mod normal „la rosu” nu include si montarea invelitorii acoperisului (tabla, tigla etc). Totusi, cand negociezi cu firma care iti va face lucrarea, poti include si acest pas in pretul constructiei la rosu.

Tot ce tine de finisaje – tencuieli exterioare, tencuieli interioare, instalatii electrice/gaze/apa, montare geamuri termopane etc nu intra in constructia la rosu.

  1. CASE LA CHEIE

Dupa cum ii spune si numele casa la cheie este etapa in care constructorul ne inmaneaza cheia pentru a intra casa noua. Este vorba prin urmare de constructia finalizata, care include finisajele, si anume :

Finisaje exterioare (invelitoare, ferestre, tencuieli exterioare sau lambriu)

Finisaje interioare (tencuielil interioare, gresie, faianta, parchet, usi exterioare si interioare)

Instalatii sanitare (chiuveta, cada/dus, vas toaleta, robineti bucatarie/baie, racorduri)

Instalatii termice (centrala termica, calorifere, )

Instalatii electrice (intrerupatoare, prize, reteaua electrica).

  1. INSTALATII IN CONSTRUCTII

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

Servicii de calitate

Cotaţia corectă a lucrării

Dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul

Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar.

Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

  1. RENOVARI SI AMENAJARI INTERIOARE

Amenajarile interioare se ocupa de partea de decorare a caselor, spatiilor comerciale sau a birourilor, a spatiului in care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spatiu trebuie sa ne ofere confort si senzatie placuta. Amenajarea interioara presupune includerea sistematica a fortelor proprii si a ideilor clientilor nostrii pentru a transforma un apartament, o casa sau un birou intr-un loc ideal in care sa-ti petreci timpul si activitatile zilnice fara a fi influentat negativ de aspectul ambiental.

Acoperim o gama larga de lucrari de finisaje, astfel incat sa va bucurati din plin de produsul finit, fara stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operatiune in parte. Echipele noastre sunt specializate in varuirea peretilor sau tavanului, montarea de gresie, faianta si parchet, reparatia si indreptarea peretilor, montarea de placi rigips (gips-carton), montarea echipamentor de bucatarie, montarea echipamentelor electrice, sau in orice alta operatiune necesara unei amenajari corespunzatoare a spatiului dumneavoastra.

  1. RENOVARI SI AMENAJARI EXTERIOARE

Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ – dezgheţului, acţiuni fizico-chimico-biologice).

  1. CONSOLIDARI SI REABILITARI

Ştim cât de important este pentru oricine spaţiul în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea. Fie pentru că nu se dispune de suficient spaţiu sau de suficiente resurse financiare nu întotdeauna o construcţie nouă este soluţia optimă. De aceea firma noastră execută lucrări de reabilitare şi consolidare structurală a clădirilor existente.

Solicită o ofertă

Vom analiza împreună să descoperim cea mai bună soluție pentru nevoile tale.